Kjøpe valp fra oss?


Har du satt deg godt inn i rasene Miniature American Shepherd, Hygen eller Treeing Walker Coonhound og deres bruksområder?

Ønsker du deg valp fra Wintersavannahs, da ber vi deg i første omgang ta kontakt på mail med beskrivelse av deg/dere, og hva du/dere er ute etter. For oss er god kontakt med valpekjøperne våre veldig viktig, vi ønsker å bli kjent med valpekjøperne våre så tidlig som mulig..


Hva du får ved å kjøpe valp fra Wintersavannahs

- Mitt mål i avl er å få frem eksteriørmessing rasetypiske, mentalt og fysisk friske og livsglade hunder.

Miniature American Shepherd, Hygen og Treeing Walker Coonhound er sunne raser, og vi ønsker å beholde
rasene så frisk som mulig i fremtiden.  Vi ønsker at alle våre
 valpekjøpere HD/AD røntger og øyelyser  sin hund ved 12-18 mnd alder.

Jeg ønsker at valper fra oss vokser opp i aktive, ansvarsfulle og samarbeidsvillige hjem som fullverdige familiemedlemmer. Som oppdretter har jeg et ansvar for å velge riktig valp til riktig familie, noe som ofte gjøres i dialog med valpekjøperen. Jeg selger ikke valper ut ifra 'en bestilling' på en bestemt farge som primært ønske, da det er mange andre ting som er mye viktigere å ta hensyn til ved anskaffelse av en Miniature American Shepherd, Hygen eller Treeing Walker Coonhound.

Valper leveres chipmerket, med registrert stamtavle i NKK, forsikret i Agria, med veterinærattest og behandlet med ormekur flere ganger før levering. Valper får med seg valpepakke, tilbud om valpekurs, unghundkurs til reduserte priser med Maiken fra Wienas Shepherds om ønskelig. (Mest aktuelt for de som holder til på Østlandet)Våre valper forsikres i Agria like etter fødsel, som kan videreføres til fremtidig eier - viktig at du som valpekjøper viderefører denne forsikringen slik at hunden er forsikret resten av livet. Wintersavannahs Shepherds er medlem i Agrias oppdretterklubb, som gir flere fordeler.


Som medlem av Royal Canin Breeders Club får alle våre valpekjøpere valpepakker fra Royal Canin.