Kjøpe valp fra oss?

Har du satt deg godt inn i rasene Miniature American Shepherd, Hygen eller Treeing Walker Coonhound og deres bruksområder?

Ønsker du deg valp fra Wintersavannahs, da ber vi deg i første omgang ta kontakt på mail med beskrivelse av deg/dere, og hva du/dere er ute etter. For oss er god kontakt med valpekjøperne våre veldig viktig, vi ønsker å bli kjent med valpekjøperne våre så tidlig som mulig..


Hva du får ved å kjøpe valp fra Wintersavannahs

- Mitt mål i avl er å få frem eksteriørmessing rasetypiske, mentalt og fysisk friske og livsglade hunder.

Miniature American Shepherd, Hygen og Treeing Walker Coonhound er sunne raser, og vi ønsker å beholde
rasene så frisk som mulig i fremtiden.  Vi ønsker at alle våre
 valpekjøpere HD/AD røntger og øyelyser  sin hund ved 12-18 mnd alder.

Jeg ønsker at valper fra oss vokser opp i aktive, ansvarsfulle og samarbeidsvillige hjem som fullverdige familiemedlemmer. Som oppdretter har jeg et ansvar for å velge riktig valp til riktig familie, noe som ofte gjøres i dialog med valpekjøperen. Jeg selger ikke valper ut ifra 'en bestilling' på en bestemt farge som primært ønske, da det er mange andre ting som er mye viktigere å ta hensyn til ved anskaffelse av en Miniature American Shepherd, Hygen eller Treeing Walker Coonhound.

Valper leveres chipmerket, med registrert stamtavle i NKK, forsikret i Agria, med veterinærattest og behandlet med ormekur flere ganger før levering. Valper får med seg valpepakke.Våre valper forsikres i Agria like etter fødsel, som kan videreføres til fremtidig eier - viktig at du som valpekjøper viderefører denne forsikringen slik at hunden er forsikret resten av livet. Wintersavannahs Shepherds er medlem i Agrias oppdretterklubb, som gir flere fordeler.

Som medlem av Royal Canin Breeders Club får alle våre valpekjøpere valpepakker fra Royal Canin.