Wintersavannahs Kennel har oppdrett av Miniature American Shepherd, Hygenhund, og Treeing Walker Coonhound, vårt oppdrett er målrettet og vi fokuserer på god helse, mentalitet, bruksegenskaper og rasestandard. 

Familien bak Wintersavannahs er Espen, Pernille, Milian og Malia samt de hundene som bor hjemme. Vi er takknemlige og føler oss heldige som treffer så mange gode mennesker i hundemiljøet på vår vei, noen av dem er vi så heldige at vi har som forvert og deleierhjem. Sammen med familiene som har hunder fra oss kan vi skape et godt planlagt avlsprogram med flere individer.  

Våre hunder er familiemedlemmer og fremtidige valper vil vokse opp inne med oss i stuen.

Vi fikk vår første MAS i 2015, ei bluemerle tispe som fikk navnet Savannah, lite visste vi at rasen skulle bli starten på et oppdrettseventyr. Jeg, Pernille har hatt hund i mange år, blant annet - Kooiker, Rottweiler og American Staffordshire Terrier. I 2017 gikk jeg inn i Norsk Miniature American Sheperd Klubb. Er aktiv i hundemiljøet, og har sammen med fler gått inn å startet NOHK, Nord-Odal Hundeklubb for å samle hundefolket i bygda,

Jeg vil som oppdretter avle målrettet mot en sunn, resultatorientert og fornuftig avl av rasene våre. For oss er utstillinger en artig hobby, men også veldig viktig for oss da det gir oss en bedømmelse av resultatet i avlen. 

v/Pernille Ånerud Haug
Trautfeltet 29, 2123 Bruvoll
wintersavannahkennel@gmail.com
(+47) 418 43 361